Aretoa: Mikrohitzaldiak eta tailerrak (dohainik eta edukiera bete arte)
Larunbata 19, goizez
- 12:00 MIKROHITZALDIA. Tutoriala feminista: Zure erakundearentzat aholku praktikoak
- 12:45 MIKROHITZALDIA Egia esateak baditu erosleak!, LaBox.
- 13:30 MIKROHITZALDIA Guztion onerako ekonomia, alternatiba bat Euskadin? Economía del Bien Común Euskadi
Larunbata 19, arratsaldez
- 17:00 MIKROHITZALDIA. Etxebizitza hutsak, ahultasuna ala aukera?, Etikalia.
- 17:45 TAILERRA. Ibilgailuen erabilpena partekatzeko taldea zelan sortu, Laguncar (ECSh).
- 18:30 INSTALL PARTY Pendriveren bidez Ubuntu instalatzeko demo, Reciclanet.
Igandea 20, goizez
- 12:00 MIKROHITZALDIA Finantza etikoak, gizarte eraldaketarako tresnak, Oikocredit.
- 12:45 TAILERRA. Faktura elektrikoa irakurtzeko tailera, GoiEner
- 13:30 TAILERRA. Ibilgailuen erabilpena partekatzeko taldea zelan sortu, Laguncar (ECSh)
Atrioa: harremanak izateko, atsedena hartzeko eta geure burua zaintzeko gunea
Larunbata 19, goizez
- 11:30 Azokaren hasiera
- 13:00 DASTATU Bidezko Merkataritza eta agroekologikoko produktuak
Larunbata 19, arratsaldez
- 18:00 Alternatiben jokoa txapelketa
- 20:00 Kontzertua "Cymatic"
Igandea 20, goizez
- 13:00 DASTATU Bidezko Merkataritza eta agroekologikoko produktuak
- 15:00 Azokaren amaiera
Txozna, atrioan kokatuta egongo da eta azoka osoan zehar zabalik egongo da
Txiki Gunea
Larunbata 19, 11:00etatik 14:00etara eta 16:30etatik 19:30etara eta Igandea, 11:00etatik 14:00etara
2-5 urteko umeentzat txiki-txokoa
Desioen zuhaitza
Larunbata 19, goizez
- 11:30 Nik birziklatzen dut, eta zuk? Hondakinekin objektu eta jostailuak sortzeko tailerra eta ipuin kontalaria.
Larunbata 19, arratsaldez
- 17:00 Txapak egiteko tailerra.
Igandea 20, goizez
- 11:30 Gabonetako apaingarrien-tailerra. Proyecto Bitartean, Emaús FS.
Sukaldea
Larunbata 19, goizez
- 11:00 Sasoiko produktuekin janaria prestatu, Sustraiak Catering
Larunbata 19, arratsaldez
- 17:00 Tokiko, sasoiko eta osansuntsuago jan! Txiki chef tailerra.
- 19:00 Bidezko Merkataritzaren txokolatada
Igandea 20, goizez
- 11:30 Tokiko, sasoiko eta osansuntsuago jan! Txiki chef tailerra