Egitaraua

Azoka: Ekonomia Solidarioaren produktu eta zerbitzu erakusketa eta salmenta

LARUNBATA 19, 11:00etatik 15:00etara eta 16:30etatik 20:00etara eta IGANDEA 20, 11:00etatik 14:30etara.

Aretoa: Mikrohitzaldiak eta tailerrak (dohainik eta  edukiera bete arte)

Larunbata 19, goizez

  • 12:00 MIKROHITZALDIA. Tutoriala feminista: Zure erakundearentzat aholku praktikoak
  • 12:45 MIKROHITZALDIA Egia esateak baditu erosleak!, LaBox.
  • 13:30 MIKROHITZALDIA  Guztion onerako ekonomia, alternatiba bat Euskadin? Economía del Bien Común Euskadi

Larunbata 19, arratsaldez

  • 17:00 MIKROHITZALDIA. Etxebizitza hutsak, ahultasuna ala aukera?, Etikalia.
  • 17:45 TAILERRA. Ibilgailuen erabilpena partekatzeko taldea zelan sortu, Laguncar (ECSh).
  • 18:30 INSTALL PARTY Pendriveren bidez Ubuntu instalatzeko demo, Reciclanet.         

Igandea 20, goizez

  • 12:00 MIKROHITZALDIA Finantza etikoak, gizarte eraldaketarako tresnak, Oikocredit.
  • 12:45 TAILERRA.  Faktura elektrikoa irakurtzeko tailera, GoiEner
  • 13:30 TAILERRA. Ibilgailuen erabilpena partekatzeko taldea zelan sortu, Laguncar (ECSh)

Atrioa: harremanak izateko, atsedena hartzeko eta geure burua zaintzeko gunea

Larunbata 19, goizez

  • 11:30 Azokaren hasiera
  • 13:00 DASTATU Bidezko Merkataritza eta agroekologikoko produktuak

Larunbata 19, arratsaldez

  • 18:00 Alternatiben jokoa txapelketa
  • 20:00 Kontzertua "Cymatic"

Igandea 20, goizez

  • 13:00 DASTATU Bidezko Merkataritza eta agroekologikoko produktuak
  • 15:00 Azokaren amaiera

Txozna, atrioan kokatuta egongo da eta azoka osoan zehar zabalik egongo da

Txiki Gunea

Larunbata 19, 11:00etatik 14:00etara eta 16:30etatik 19:30etara eta Igandea, 11:00etatik 14:00etara

2-5 urteko umeentzat txiki-txokoa

Desioen zuhaitza

Larunbata 19, goizez

  • 11:30 Nik birziklatzen dut, eta zuk? Hondakinekin objektu eta jostailuak sortzeko tailerra eta ipuin kontalaria.

Larunbata 19, arratsaldez

  • 17:00 Txapak egiteko tailerra.

Igandea 20, goizez

  • 11:30 Gabonetako apaingarrien-tailerra. Proyecto Bitartean, Emaús FS.

Sukaldea

Larunbata 19, goizez

  • 11:00 Sasoiko produktuekin janaria prestatu, Sustraiak Catering

Larunbata 19, arratsaldez

  • 17:00 Tokiko, sasoiko eta osansuntsuago jan! Txiki chef tailerra.
  • 19:00 Bidezko Merkataritzaren txokolatada

Igandea 20, goizez

  • 11:30 Tokiko, sasoiko eta osansuntsuago jan! Txiki chef tailerra